fShare
9

Donald TrumpDonald Trump merge in vizita de lucru in Marea Britanie
Presedintele Statelor Unite va efectua o vizita de lucru in Marea Britanie, in 13 iulie, si se va intalni cu premierul Theresa May. Donald Trump a fost invitat, din ianuarie 2017, si intr-o vizita de stat.

fShare
47

Vladimir putinRusia expulzeaza 23 de diplomati britanici ca raspuns la masurile Londrei
Cresc tensiunile in jurul situatiei create de otravirea spionului Serghei Skripal. Rusia raspunde sanctiunilor Marii Britanii. Rusia va expulza 23 de diplomati britanici, ca raspuns la demersul Londrei de a expulza 23 de diplomati rusi, relateaza agentia Reuters.

fShare
48

brexit ue ukUE isi face public arsenalul de sanctiuni pentru a obliga Londra sa respecte regulile
Uniunea Europeana si-a dezvaluit miercuri arsenalul de sanctiuni pentru a obliga Londra sa respecte regulile comune ale UE pe durata perioadei de tranzitie dupa separare, suscitand indignarea euroscepticilor britanici adepti ai Brexit-ului, relateaza AFP.

fShare
19

merkel si mayAngela Merkel ironizeaza abordarea Theresei May in negocierile pe tema Brexit
Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a ironizat abordarea premierului britanic, Theresa May, in negocierile pe tema iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, afirmand ca seful Guvernului de la Londra stie sa ceara doar sa i se faca oferte, relateaza ITV si The Independent.

fShare
21

wizz airBagajele calatorilor curselor de la Londra la Cluj-Napoca si la Craiova au fost incurcate
Mai multi calatori care au venit luni cu o cursa Wizz Air de la Londra spre Cluj-Napoca au reclamat ca bagajele lor ar fi ajuns la Craiova, compania anuntand ca bagajele vor fi transportate de o firma autorizata la adresele de domiciliu.

fShare
12

macronExista posibilitatea unui acord special intre UE si Marea Britanie dupa Brexit
Este posibil ca dupa Brexit sa existe un acord special intre Marea Britanie si Uniunea Europeana asa cum isi doreste Guvernul de la Londra, a declarat sambata Emmanuel Macron, intr-un interviu acordat postului BBC.

fShare
11

rujeola vaccin uk guardianEpidemii locale de rujeola ( Measles) in cinci zone din Marea Britanie
Departamentul de Sanatate Publica din Anglia (Public Health England) a anuntat de curand epidemii izolate de rujeola in cinci zone importante ale tarii, epidemii care au legatura directa cu recentele epidemii mai mari din Europa.

fShare
42

juncker si mayGuvernul britanic s-a angajat sa garanteze drepturile europenilor din regat
Comisia Europeana recomanda trecerea imediata la faza a doua a negocierilor cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

fShare
20

may junckerJean-Claude Juncker si Theresa May nu au ajuns la un acord
Uniunea Europeana si Marea Britanie nu au reusit sa ajunga luni la un acord in negocierile privind Brexit-ul, a anuntat presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la finalul intalnirii avute la Bruxelles cu premierul britanic Theresa May, transmit Reuters, AFP si dpa.

fShare
26

john rowPovesti celebre romanesti, traduse si citite copiilor din Marea Britanie
Zeci de povesti si basme romanesti vor fi traduse si citite copiilor din scoli din Marea Britanie. Proiectul, intitulat Transferania, este posibil gratie lui John Row (72 de ani), un scriitor si povestitor englez care strange in aceasta toamna povesti si basme din doua sate romanesti.

fShare
2

d.trumpVizita lui Trump in UK nu va include nicio intrevedere cu regina Elizabeth a II-a
Presedintele SUA, Donald Trump, intentioneaza sa efectueze o vizita de lucru in Marea Britanie la inceputul anului 2018, dar nu este vorba de o vizita de stat, astfel ca nu va include nicio intrevedere cu regina Elizabeth a II-a, afirma surse oficiale citate de publicatia Evening Standard.

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head