Director fondator: Cristina IRIMIE

Director editorial & webmaster: Laurentiu UNGUREANU

Contact: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Publicatia online ”Roman in UK” este principalul loc de informare a romanilor din UK si a celor interesati de migrarea in UK.

Publicatia ofera cititorilor informatii utile despre viata in UK, integrarea in societate, imigrare, evenimente despre si ale comunitatilor, adreseaza probleme sociale, oferte de munca si informatii despre piata muncii.

Prin propria politica editoriala publicatia online ROMAN IN UK face lobby pentru integrarea romanilor in UK, ajuta la conturarea si promovarea unei imagini favorabile a Romaniei si a romanilor.

Publicatia online ROMAN IN UK ofera informatii importante pentru comunitatile de romani din toate colturile Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord despre biserici si parohii romanesti, servicii consulare, probleme de munca.

Inca din anul 2007 ROMAN IN UK a publicat Ghidul Romanului in UK, un ghid format A5 despre viata in UK scris in romaneste distribuit gratuit in 15,000 exemplare si disponibil si in varianta online pentru membrii publicatiei noastre.