F.Morariu"Eroul cu facalet" de la atentatele din Londra este primul roman premiat de Regina Marii Britanii
Florin Morariu, supranumit "eroul cu facalet de la Londra", va primi distinctia "The Queen's Commendation for Bravery", din partea reginei Marii Britanii, pentru faptele de care a dat dovada in timpul atacului terorist din iunie 2017, de la Borough Market.

fShare
7

printul Charles la ICRPrintul Charles a fost oaspetele Institutului Cultural Roman din Londra
Printul Charles de Wales a vizitat, joi, expozitia de pictura "Recording Botanical Glory", deschisa marti la Institutul Cultural Roman (ICR) de la Londra si care include lucrari oferite de principele britanic.

fShare
82

seminar hai acasaCum poti deveni Antreprenor ACASA, in Romania, beneficiind de sprijin financiar
Esti in Londra sau prin apropiere?
Iti doresti sa devii antreprenor in Romania?
Simti ca ai putea sa iti dezvolti abilitatile antreprenoriale si sa le folosesti pentru a-ti creste ideea de business?

vizita ambasador in jersey1Ambasadorul Mihalache a inaugurat noul Consulat Onorific al Romaniei in Insula Jersey
Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, a efectuat, in perioada 18-20 martie 2018, o vizita oficiala de lucru in Jersey, la invitatia Guvernului local si a lui Sir William Bailhache, Bailiff al Jersey (functie care reuneste atributiile Presedintelui Parlamentului de la St Helier si pe cele ale Presedintelui Curtii Regale de Justitie din Jersey).

intalnire consuli onorifici ukReuniunea anuala a consulilor onorifici ai Romaniei din UK, la Bristol
Consulatul General Onorific in Bristol a gazduit marti 6 martie reuniunea anuala a consulilor onorifici si de cariera ai Romaniei din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

printul serban cantacuzinoS-a stins din viata o personalitate remarcabila a exilului romanesc din UK
Descendent al unei vechi familii boieresti romanesti, reputatul om de cultura, Printul Serban Cantacuzino s-a stins din viata la varsta de 90 de ani. Vestea a fost data de Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

fShare
21

expo brentCultura și comunitatea romana celebrate intr-o expozitie unica la Muzeul Brent
Joi, 8 februarie, la Willesden Green Library a avut loc vernisajul expozitiei "Home Away From Home - Romanians in Brent", in prezența ES Ambasadorului Dan Mihalache, Mr Bhagwanji Chohan, primarul sectroului Brent, Margaret McLennan, Deputy Leader al Consiliului din Brent, numerosi consilieri locali si membri marcanti ai comunitatilor romane si britanice.

hai acasaSeminar la Manchester destinat romanilor care vor o finantare nerambursabila pentru infiintarea unei afaceri in Romania 
Duminica, 11 februarie 2018, de la ora 11, echipa Antreprenor Acasa va fi alaturi de romanii din Manchester si imprejurimi interesati de obtinerea unei finantari nerambursabile de 33.325 Euro pentru infiintarea unei afaceri in Romania.

seminar Londra Antreprenor 3Romanii din Londra, interesati de proiectul “Antreprenor Acasa”, derulat cu fonduri europene
Hotelul Copthorne Tara din High Street Kensington este o destinatie cunoscuta de peste 20 de ani de romanii din Londra, fiind unul dintre locurile acelea centrale in care multe cariere au inceput aici in domeniul ospitalitatii.

antreprenor acasa“Antreprenor Acasa”, seminar Start-Up Diaspora, la Londra
Duminica,14 ianuarie 2018, va avea loc in Kensington-Londra, seminarul gratuit de informare "Antreprenor Acasa". Evenimentul se va desfasura la Copthorne Hotel, Scarsdale Place, Kensington, London W5 5SY si va incepe la ora 11.

consulat onorific tara galilor1A fost inaugurat Consulatul Onorific al Romaniei in Tara Galilor
La data de 11 decembrie a.c., la resedinta primarului din Cardiff, Lord Mayor Cllr Bob Derbyshire, a avut loc ceremonia de inaugurare a Consulatului Onorific al Romaniei in Tara Galilor.

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head