fShare
36

May postbrexitMay:  ”Vom institui un sistem de imigratie care pune capat, o data pentru totdeauna, liberei circulatii”
Sefa guvernului de la Londra, Theresa May, a anuntat marti noi reglementari in materie de imigratie in Regatul Unit, care vor intra in vigoare dupa Brexit si vor da intaietate lucratorilor calificati eliminand libera circulatie a cetatenilor europeni, transmite AFP.

fShare
29

theresamayCativa ministri britanici ar putea demisiona daca Theresa May nu-si schimba planurile privind Brexit
Mai multi ministri britanici ii vor cere premierului Theresa May sa ofere un plan alternativ la propunerile sale privind Brexit si ar putea demisiona daca sefa Guvernului de la Londra nu accepta o schimbare in acest sens, relateaza cotidianul The Telegraph, citand surse anonime, informeaza agentia Reuters.

fShare
60

sadiq khan referendum.bbcPrimarul Londrei cere organizarea unui al doilea referendum asupra Brexitului
Primarul Londrei, Sadiq Khan, a indemnat la organizarea unui al doilea referendum asupra Brexitului, atentionand ca Marea Britanie este in pericol de a se separa de Uniunea Europeana (UE) fara sa ajunga la un acord cu aceasta.

fShare
27

aeroport londraNumarul romanilor care muncesc in UK a ajuns la un nivel record
Numarul cetatenilor romani si bulgari care muncesc in Marea Britanie a crescut ajungand la un nivel record, spre deosebire de o scadere brusca a numarului angajatilor proveniti din alte tari din Europa de Est.

fShare
27

brexitComisia Europeana lanseaza un avertisment fara precedent pe tema Brexitului
Comisia Europeana avertizeaza cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, excluzand Marea Britanie, ca trebuie sa fie pregatite in legatura cu posibilitatea de a nu se ajunge la un acord cu Londra privind Brexit-ul, relateaza joi Press Association.

fShare
18

marea britanie brexitSchimbarile din guvernul britanic indica abordarea unei perspective pragmatice in ceea ce priveste Brexit-ul
Demisiile de duminica si luni din guvernul britanic a doi mari sustinatori ai unei separari fara concesii de Uniunea Europeana (UE) lasa sa se vada perspectiva unei schimbari de curs in favoarea unei abordari mai pragmatice, comenteaza presa si analisti din Marea Britanie, comenteaza miercuri AFP.

fShare
11

premier theresa mayGuvernul de la Londra propune o zona de liber schimb cu UE pentru post-Brexit
Premierul britanic, Theresa May, a anuntat ca guvernul sau, divizat in privinta iesirii din UE, a reusit sa ajunga la o "pozitie comuna" in favoarea crearii unei "zone de liber schimb" intre Regatul Unit si UE pentru post-Brexit.

fShare
32

melescanu parlamentari britaniciO delegatie a Grupului de prietenie cu Romania din parlamentul britanic in vizita de lucru la Bucuresti
O delegatie a grupului de prietenie cu Romania din parlamentul britanic s-a aflat la Bucuresti in perioada 28 mai – 1 iunie, intr-o vizita de lucru.

fShare
74

numarul romanilor in uk bbcRomanii au devenit a doua cea mai numeroasa comunitate non-britanica din UK
Numarul romanilor care locuiesc in Marea Britanie a ajuns anul trecut la 411.000, in crestere cu 25% fata de anul precedent, romanii devenind astfel a doua cea mai numeroasa comunitate non-britanica din Regatul Unit, potrivit datelor prezentate de Biroul National de Statistica, relateaza BBC.

fShare
25

romani exploatati uk guardianUn raport al GLAA evidentiaza ca muncitorii romani din UK sunt printre cei mai expusi abuzurilor la locul de munca
Romanii sunt printre cele mai exploatate natiuni prin munca in Marea Britanie, muncitorii din agricultura, spalatorii auto sau distributie fiind supusi celor mai multe abuzuri.

fShare
51

brexit ukMii de cetateni UE risca sa-si piarda statutul legal in UK dupa Brexit, desi indeplinesc criteriile de sedere
Mii de cetateni din UE risca sa-si piarda statutul legal in Marea Britanie dupa Brexit, se arata intr-un raport publicat de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford.

Subcategorii

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head