fShare
28

brexit uk ueParlamentul European va respinge orice acord Brexit care ar avea ca efect deportarea imigrantilor UE din UK
Parlamentul European va respinge orice acord cu Londra care ar avea ca efect deportarea din Marea Britanie a cetatenilor europeni dupa producerea Brexit, i-a transmis raportorul PE, Guy Verhofstadt, negociatorului britanic, David Davis.

fShare
20

barnier pastirnacMinistrul pentru romanii de pretutindeni s-a intalnit cu negociatorul-sef al Comisiei Europene pentru Brexit
Luni, 6 noiembrie a.c., ministrul pentru romanii de pretutindeni, Andreea Pastirnac, a avut o intrevedere cu Michel Barnier, Negociatorul-sef al Comisiei Europene pentru Brexit.

fShare
67

uk brexitMarea Britanie ofera un ragaz post-Brexit de 2 ani cetatenilor UE sa se inregistreze ca rezidenti
Guvernul britanic a afirmat marti ca majoritatea cetatenilor UE care traiesc in prezent in Marea Britanie vor avea dreptul sa ramana in tara dupa finalizarea Brexitului, in martie 2019, relateaza Reuters.

fShare
21

numar romani ukMAE a lansat un clip informativ referitor la implicatiile Brexit asupra romanilor din UK
Campania de consultari publice „Romania in contextul retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana“ continua la Londra, astfel ca a fost lansat un clip informativ privind implicatiile pe care le are Brexit asupra romanilor din Marea Britanie, potrivit MAE.

fShare
56

boris johnsonBoris Johnson: Am fi nebuni sa ii lasam pe romanii din Marea Britanie sa plece inapoi in Romania
Romanii din Marea Britanie "nu ar trebui sa fie deloc ingrijorati" in legatura cu situatia lor dupa Brexit, deoarece "sunt membri extrem de valorosi ai societatii noastre" si "am fi nebuni sa ii lasam sa plece inapoi in Romania", a declarat ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, aflat intr-o scurta vizita la Bucuresti.

fShare
10

boris si melescanuMelescanu a discutat cu Boris Johnson despre situatia romanilor din UK dupa Brexit
Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, s-a intalnit, luni seara, cu omologul sau britanic, Boris Johnson, cu care a discutat despre posibilitatea dezvoltarii relatiilor bilaterale dupa Brexit si despre situatia comunitatii romanesti din Marea Britanie.

fShare
54

brexitMarea Britanie, foarte aproape de a ajunge la un acord cu UE privind drepturile cetatenilor dupa Brexit
Marea Britanie este foarte aproape de a ajunge la un acord cu Uniunea Europeana privind drepturile cetatenilor dupa Brexit, a declarat, joi, ministrul britanic de Finante, Philip Hammond.

fShare
23

m.barnier agerpres epaUE cere Londrei sa-si clarifice pozitiile iar britanicii acuza inflexibilitatea europenilor
Negociatorul-sef al Comisiei Europene pentru Brexit, Michel Barnier, a cerut luni Marii Britanii sa-si clarifice pozitiile in privinta dosarelor esentiale ce trebuie solutionate in procesul iesirii acestei tari din UE, pentru a se putea avansa in cadrul negocierilor, informeaza agentiile AFP si EFE.

fShare
28

brexit ue uk.bbcLibera circulatie intre Marea Britanie si tarile UE va fi limitata la sfarsitul lunii martie 2019 
Marea Britanie va introduce un nou sistem pentru gestionarea imigratiei incepand din martie 2019, care va pune capat liberei circulatii intre marea britanie si celelalte tari ue, a declarat ministrul britanic pentru imigratie, Brandon Lewis, potrivit bbc.

fShare
56

dialog tudose brummellPremierul Tudose a discutat cu ambasadorul britanic despre situatia romanilor din UK, dupa Brexit
Premierul Mihai Tudose a avut, marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, in cadrul careia au fost punctate mai multe teme, una dintre ele fiind si drepturile romanilor din Regat, dupa Brexit.

fShare
33

marea britanie brexitIn 5 zile Marea Britanie trebuie sa spuna ce are de gand
Michel Barnier, negociatorul sef al Uniunii Europene pentru Brexit, pune presiune asupra Marii Britanii pentru a stabili in cinci zile "factura sa pentru iesirea" din blocul comunitar si soarta dupa Brexit a cetatenilor europeni ce locuiesc in statul britanic.

Subcategorii

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head