pasagera imobilizata avionO pasagera a vrut sa intre in cabina pilotilor cu forta
Incident major la bordul unui avion de pasageri, al companiei low cost Jet2, care efectua o cursa Londra - Dalaman, Turcia. O pasagera a incercat sa intre in cabina pilotilor iar in ajutorul aeronavei au fost trimise doua avioane de lupta Typhoon.

 Locuitorii din Essex s-au panicat sambata de zgomotul produs de zborul a doua avioane de lupta Typhoon, trimise sa escorteze o aeronava cu pasageri a companiei britanice low cost Jet2, relateaza Daily Mail.

O femeie de 25 de ani, pasagera, a declansat haos la bord, iar compania a cerut ajutor si a decis intoarcerea avionului catre aeroportul Stansted.
O fotografie realizata la bordul aeronavei arata o femeie imobilizata pe podea de mai multi calatori. Din relatarile martorilor, tanara de 25 de ani a incercat sa intre in cabina pilotilor cu forta pentru a-i determina sa intoarca avionul din drum. Incidentul a avut loc la scurt timp dupa decolare.

Fortele aeriene britanice au trimis doua avioane de lupta in sprijinul aeronavei, dar boom-ul sonic creat i-a alarmat pe localnici. Acestia au crezut ca aud explozii si au sunat in numar mare la linia de urgente - 999.
In cele din urma femeia a fost arestata fiind acuzata de atac si punerea in pericol a aeronavei. O ancheta este in derulare.
Sursa:stirileprotv.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head