tudor simionov ucis londraUn sportiv roman a fost ucis la Londra de Revelion
Tudor Simionov (33 de ani), canotor dinamovist, a fost ucis in noaptea de Revelion, la Londra, unde era bodyguard la un club de noapte. El si-a aparat colegii, fiind considerat erou de presa engleza, potrivit News.ro.

 Sportivul lucra in echipa de securitate a unui club exclusivist din London’s Park Lane, iar la 5 dimineata, un grup de indivizi a incercat sa intre cu forta in club, inarmati cu sabii si cutite.

Simionov si colegii lui s-au opus, iar in incidentul care a urmat tanarul canotor a fost injunghiat mortal, dupa ce a sarit sa-si apere colegii. Presa din Anglia l-a numit “erou” pentru curajul sau.

Doi dintre colegii sai, de 29 si 37 de ani, si o femeie de 29 de ani, au fost raniti in incident, insa se afla in afara oricarui pericol.
Un barbat de 26 de ani a fost arestat in urma acestui incident.

Simionov plecase in Anglia de doua luni, pentru a-si continua studiile masterale, el fiind absolvet al facultatii de Marketing la ASE Bucuresti. Potrivit CS Dinamo, el a fost medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo. Anul acesta ar fi trebuit sa se insoare cu prietena lui, Madalina Anghel, care il insotise la Londra.
Sursa:stiripesurse.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head