boris johnsonUtilizatorii TikTok i-au oferit premierului o primire mai putin calduroasa, ”demisia” fiind printre cele mai populare comentarii
Premierul britanic Boris Johnson si-a creat cont de TikTok, anuntand lansarea unui profil oficial al Downing Street printr-un videoclip postat pe platforma in care afirma ca pe cont vor fi postate mesaje menite sa dezvaluie informatii referitoare la activitatile Guvernului din spatele culiselor.

Unii utilizatori i-au oferit o primire mai putin calduroasa, prin comentarii precum ”Tara intra in recesiune, asa ca Guvernul a deschis un cont de TikTok pentru a ne ajuta”, in timp ce altii i-au cerut ”demisia”, relateaza tabloidul britanic Metro.
Johnson a promis ca va oferi informatii exclusive despre activitatile sale in functia de prim-ministru, fara sa se alature dansurilor care se afla in tendintele actuale.

Premierul britanic a inregistrat un mesaj video in care a anuntat deschiderea contului.
”Buna, oameni buni, acesta este Boris Johnson, care lanseaza contul de TikTok al Numarului 10. Nu ma veti vedea neaparat dansand pe aceasta platforma, dar veti vedea o multime de lucruri referitoare la ceea ce facem pentru a ne indeplini prioritatile, pentru a indeplini agenda noastra, cu obiectivul de a ne uni si de a dezvolta tara”, a spus el.

”Veti primi tot felul de mesaje si continut pe care s-ar putea sa nu le primiti neaparat daca va uitati pe Instagram, Snapchat, Facebook, Twitter, LinkedIn si toate celelalte platforme. Acesta se doreste a fi un loc in care putem difuza mesaje si informatii din spatele culiselor cu privire la activitatea noastra”, a subliniat el.
”Asadar, abonati-va la contul Numarul 10 TikTok”, a conchis el.

Unii utilizatori TikTok i-au oferit o primire mai putin calduroasa, ”demisia” fiind printre cele mai populare comentarii.
Un alt utilizator l-a implorat sa ”faca un videoclip cu rutina de aranjare a parului”.
”Tara intra in recesiune, asa ca Guvernul a deschis un cont de TikTok pentru a ne ajuta”, a scris un alt utilizator.
Premierul a ales sa isi deschida contul in ziua in care Guvernul britanic a fost criticat de opozitie si de sindicate, deoarece nu a luat masurile necesare pentru a atenua criza costului vietii. Alti comentatori au spus ca momentul a fost ”insensibil”.
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head