fShare
21

drone heathrow dailymailZborurile de pe aeroportul Heathrow din Londra au fost intrerupte din cauza unei drone
Zborurile de pe aeroportul Heathrow din Londra au fost oprite marti pentru aproximativ o ora dupa ce o drona a fost observata in apropierea celui mai aglomerat centru aerian din Europa, ridicand temerile ca haosul care a afectat luna trecuta aeroportul Gatwick s-ar putea repeta, relateaza Reuters.

 Un purtator de cuvant al aeroportului Heathrow a declarat ca drona a fost prima data vazuta in vecinatatea aeroportului la ora locala 17:05 (19.05, ora Romaniei) si ca aeroportul "a colaborat indeaproape cu Politia Metropolitana pentru a preveni orice amenintare la siguranta operationala", potrivit CNN.

Plecarile au fost oprite ca o "masura de precautie" in timpul anchetei, a adaugat purtatorul de cuvant. Unele zboruri au fost reluate pana la ora 18.20, potrivit site-ului de monitorizare a aviatiei Flight 24.
La scurt timp dupa aceea, un purtator de cuvant al Aeroportului Heathrow a spus ca, in timp ce plecarile s-au reluat, au continuat sa monitorizeze situatia si au prezentat scuze pasagerilor care au fost afectati de "suspendarea scurta".
Sursa:Mediafax, Foto:Daily Mail

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head