dan mihalachePresedintele Iohannis a rechemat in tara mai multi ambasadori, printre care si Dan Mihalache
Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele pentru rechemarea a 14 ambasadori, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului l-a rechemat pe Dan Mihalache din functia de ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si pe Adrian Cioroianu din pozitia de ambasador, delegat permanent al Romaniei pe langa UNESCO.

 De asemenea, Iohannis a semnat vineri decretele pentru rechemarea a 12 ambasadori, printre care si a lui Vasile Soare, ambasadorul Romaniei in Rusia, a lui Gabriel-Catalin Sopanda, ambasadorul Romaniei in Turcia, a Brandusei Ioana Predescu, ambasadoarea Romaniei in Olanda si a lui Razvan Rotundu, ambasadorul Romaniei in Finlanda.

Surse: Dan Mihalache ar putea fi numit ambasador al Romaniei in Cipru

Una dintre variantele luate in calcul este ca Dan Mihalache sa fie numit ambasadorul Romaniei in Cipru, au precizat surse politice pentru News.ro.

Dan Mihalache a fost numit ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, printr-un decret semnat de seful statului pe 8 iunie 2016.

In perioada decembrie 2014 - iunie 2016, Dan Mihalache a ocupat functia de Consilier prezidential, sef al Cancelariei Prezidentiale si sef al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Dan Mihalache cu Ordinul National "Steaua Romaniei" in rang de Cavaler.

Informatia privind posibilitatea ca Mihalache sa fie numit in pozitia de ambasador al tarii noastre in Cipru a fost initial difuzata de G4Media, care a citat surse politice.
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head