rwinukPrimul eveniment organizat de “Romanian Women in the UK“ pentru comunitatea romaneasca
Nou infiintatul ONG “Romanian Women in the UK“ invita membrii comunitatii romanesti de la Londra la primul sau eveniment, Ziua Internationala a Iei. Evenimentul va avea loc vineri, 24 iunie 2016 si este gazduit la restaurantul romanesc Crystals of London.

In cadrul evenimentului va avea loc o scurta prezentare a organizatiei, prezentarea vorbitorilor si a participantilor, fiind considerata o buna ocazie de networking.

Acesta este primul eveniment din seria “Nice to meet you” un concept de evenimente de business si networking care prezinta teme de actualitate pentru comunitatea romaneasca din UK.
“Romanian Women in the UK“ este o oranizatie non-profit fondata in anul 2016, la Londra, de 4 femei antreprenor din UK de origine romana, cu menirea de a promova, inspira si sustine femeile romance, dar fara a se limita la acestea.

Veronica Costache, fondatoarea AlexZ Educational si RoEvents Communications, Cristina Patel director al firmei de contabilitate Priority Point, Alina Balatchi- cofondator al aplicatiei My Ro- aplicatia diasporei si Cristina Irimie- antreprenor in serie sunt romancele care au avut initiativa de a pune bazele acestei organizatii non-profit.

Implicate demult in comunitatea romaneasca din UK, avand expertiza in domenii diferite cele patru femei antreprenor isi doresc informarea si sprijinirea femeii in procesul de integrare sociala, educationala si economica, sustinerea si promovarea femeii antreprenor, integrarea femeilor in societatea britanica, promovarea femeilor de succes, prevenirea izolarii sociale si organizarea de seminarii si conferinte pe diferite teme de interes.
Pentru a participa la acest eveniment cei interesati trebuie sa confirme inscrierea la linkul https://www.eventbrite.com/e/ziua-internationala-a-iei-londra-tickets-26130992502

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head