fShare
16

masina politie ukAutoritatile din Londra vor lua masuri sporite de securitate la evenimentele organizate de Revelion
Politia Metropolitana din Londra a anuntat, joi, ca va spori prezenta fortelor de securitate in timpul evenimentelor ce vor avea loc cu ocazia trecerii in noul an, ca urmare la repetatele atacuri teroriste ce au avut loc pe teritoriul Marii Britanii, informeaza The Associated Press.

 

Cu toate ca autoritatile au precizat ca nu exista nicio amenintare specifica pentru evenimentele ce vor avea loc pe strazile capitalei britanice, Politia a atras atentia ca oamenii trebuie sa fie vigilenti.
Nick Aldworth, reprezentant al Politiei Metropolitane, a afirmat ca vor fi utilizate metode de protectie conventionale, adaugand ca in public vor fi infiltrati si ofiteri sub acoperire.

Acesta a adaugat ca, din motive de securitate, vor fi inchise mai multe drumuri din Londra, iar oamenii vor trebui sa aiba rabdare deoarece vor fi instituite mai multe puncte de control.
In Londra, pe malul Tamisei, va fi organizat celebrul joc de artificii cu ocazia trecerii in noul an, eveniment la care vor participa zeci de mii de oameni.
Sursa:Mediafax

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head