fShare
15

Sorin SerbuPolitistii din Londra se pregatesc de un razboi intre bandele de romani dupa asasinarea unui interlop
Internetul a fost inundat de amenintari cu moartea intre membrii diferitelor bande de romani care exista la Londra, dupa asasinarea de saptamana trecuta a lui Sorin Serbu, in varsta de 36 de ani, interlop cunoscut sub numele de "Braileanul"(foto).

 

Conform The Sun, pe retelele sociale au aparut mai multe amenintari la adresa celor care ar fi savarsit fapta. Politia este in alerta, temandu-se de un razboi intre clanurile de "mafioti romani".

Pana acum nu a fost nimeni arestat, insa este investigata posibila legatura intre moartea interlopului din Braila si un incident din Luton, unde un tanar a fost batut cu salbaticie intr-o parcare.

Dupa asasinarea interlopului, in plina strada, cu bate de baseball, pe retelele sociale au inceput sa apara amenintari cu moartea si razbunarea: "Cine a facut asta e distrus" - scrie cineva.

Altcineva sustine ca asasinatul e urmarea faptului ca Braileanul, "un om inteligent si bine pozitionat la Londra", a fost "tradat".

Asasinatul de saptamana trecuta, crede politia londoneza, e doar inceputul. Atat aceasta, cat si Politia din Romania, cu care colaboreaza, se tem de represalii, care ar putea exista inclusiv la inmormantarea Braileanului, care va avea loc in cateva zile, in Romania.
Sursa:Ziare.com, Foto:The Sun

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head