ov.hateganArbitrul roman Ovidiu Hategan, facut "tigan" de sotia unui fotbalist din UK
Ovidiu Hategan, cel mai bun arbitru roman, a fost jignit grav de sotia unui fotbalist din cauza unei decizii pe care a luat-o in timpul meciului dintre Irlanda de Nord si Elvetia.

 

Sotia mijlocasului Corry Evans a reactionat dur dupa ce romanul a acordat o lovitura de la 11 metri pentru elvetieni, acestia castigand meciul cu golul din penalti.

"Tigan roman! Se poate ca in Irlanda de Nord sa fie cateva dintre rudele lui mirositoare!", a scris Lisa Evans pe un site de socializare.
Mesajul ei a fost preluat de tabloidele britanice, iar scandalul a devenit unul cat se poate de serios, Federatia din Irlanda de Nord luand pozitie.

Dupa ce subiectul a explodat in presa britanica, sotia lui Corry Evans a revenit asupra mesajului si si-a cerut scuze.
"As dori sa-mi cer scuze pentru mesajul pe care l-am scris noaptea trecuta. Inteleg ca am gresit si ca n-ar fi trebuit niciodata sa las emotiile sa ma copleseasca. Nu incurajez rasismul de nici un fel," a scris a doua zi Lisa Evans.

Cory Evans si-a cerut scuze pentru mesajul sotiei sale printr-un comunicat oficial, transmis prin intermediul Federatiei.
"Vreau sa imi cer scuze in numele sotiei mele pentru continutul si limbajul folosit in mesajul transmis joi noaptea. Comentariul a fost publicat 'la cald' si nu reprezinta opiniile ei", a transmis Evans.

Cory Evans are 27 de ani si evolueaza pentru Blackburn, in liga a treia din Anglia.
Irlanda de Nord a pierdut mansa tur a playoff-ului de calificare la Cupa Mondiala de anul viitor, scor 0-1 cu Elvetia.
Unicul gol a fost marcat de Ricardo Rodriguez dintr-un penalti acordat de Ovidiu Hategan, arbitrul de centru al intalnirii.
Sursa:Ziare.com

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head