alerta londraAutoritatile londoneze au descoperit o masina suspecta in fata ambasadei Israelului
Alerta cu bomba in centrul Londrei. Autoritatile au evacuat mai multi oameni si au efectuat o explozie controlata dintr-o masina suspecta ce era parcata in fata ambasadei Israelului din capitala Angliei.


Mii de oameni au fost evacuati din gradinile palatului Kensington si de pe strazile din apropiere, miercuri seara, dupa ce un „autoturism suspect ” a fost descoperit in fata ambasadei.

Imediat dupa inceperea evacuarii s-a auzit o explozie si oamenii au inceput sa alerge disperati. Autoritatile au format un cordon, zeci de ofiteri de politie ramanand la locul cu pricina.
„O explozie controlata a avut loc dupa ce un vehicul suspect a fost gasit parcat in fata ambasadei Israelului”, a declarat un purtator de cuvant al politiei londoneze.

Oamenii au descris imediat pe retelele de socializare haosul de pe strazile capitalei. „Politie peste tot pe High Street Kensington. Am auzit o explozie. Oamenii alearga. Stie cineva ce se intampla?”, a scris pe Twitter un utilizator.
Ambasada Israelului este situata la mai putin de 100 de metri de palatul Kensington, casa in care locuiesc Kate Middleton, printul William si printul Harry.
Sursa:libertatea.ro

ban-ziar-com-120x31 fedbutt ziare logo head